belje

Logo De Meirin

 • Positionering
 • Tekstwerk
 • Coördinatie

Pytsje verbindt het verzinnen van zinnen met zingeving, dat is wat ik in haar waardeer. Meer nog maakt zij beelden bij mijn verbeelding. Ik kan niet wachten op haar input voor mijn website: Se rint mei mei ‘De Meirin’ zonder een meeloper te zijn!
-Ria Venema

De Meirin neemt je mee in alternatieven voor het leven van alledag, met als doel het behoud van mens en natuur. De manier waarop we met elkaar en onze aarde omgaan mag in een ander licht komen: oars besjen! “Oars besjen” betekent anders bekijken. En dat is waar het allemaal start, bij jezelf en ook bij de omgang met de natuur.

Rin mei De Meirin

De Meirin laat je zien hoe het anders kan en loopt desgewenst een tijdje met je mee, wanneer je keuzes hebt te maken die op het eerste gezicht niet zo licht aanvoelen. De Meirin loopt met jou mee totdat De Meirin (voorspoed in het Frysk) jou weer ten deel valt. Loop jij mee?

Keer het om

Samen met Jildou Potma heb ik’t concept van De Meirin tekstueel en visueel uitgewerkt. Jil heeft een omkeerbaar logo gemaakt, waar het meelopen letterlijk een opwaartse stroom vormt. Zie jij de de poppetjes die elkaar meenemen?

Binnenkort wordt de website van De Meirin gepubliceerd.

scrollen maar..

Hoort jouw case hierboven?

Of twijfel je? Laat het me in beide gevallen weten. Ik help je verder.

  Volg mijn werk eenvoudig via Instagram of LinkedIn!
  © Pytsje 2021
  pytsje-icon
  Design door Jil Ontwikkeld door Publiek