belje

Logo De Meirin

 • Positionering
 • Tekstwerk
 • Coördinatie

Pytsje verbindt het verzinnen van zinnen met zingeving, dat is wat ik in haar waardeer. Meer nog maakt zij beelden bij mijn verbeelding. Se rint mei mei ‘De Meirin’ zonder een meeloper te zijn!
-Ria Venema

De Meirin neemt je mee in alternatieven voor het leven van alledag, met als doel het behoud van mens en natuur. De manier waarop we met elkaar en onze aarde omgaan mag in een ander licht komen: oars besjen! “Oars besjen” betekent anders bekijken. Dat is waar het allemaal start: bij jou, bij mij en onze omgang met de natuur.

Rin mei De Meirin

De Meirin laat je zien hoe het anders kan. Ria loopt desgewenst een tijdje met je mee, bijvoorbeeld wanneer je keuzes hebt te maken die je zwaar op de maag liggen. Of wanneer het leven je teveel tegenspoed biedt.  De Meirin loopt stroomopwaarts met je mee totdat De Meirin (voorspoed in het Frysk) jou weer ten deel valt.

Keer het om

Samen met Jildou Potma heb ik het concept van De Meirin tekstueel en visueel uitgewerkt. Jil heeft een omkeerbaar logo gemaakt, waar het meelopen letterlijk een opwaartse stroom vormt. Zie jij de de poppetjes die elkaar meenemen? De website is met zorg ontworpen door Bosma Multimedia en kent fantastische visuele mogelijkheden met de contentblock-editor. Teksten stelde ik samen met Ria samen.

Het vervult me met blijdschap als klanten me op deze manier laten meelopen. Wat in meirin!
Website De Meirin
scrollen maar..

Hoort jouw case hierboven?

Of twijfel je? Laat het me in beide gevallen weten. Mijn Succesplanner (#nonspon)en ik plannen je graag in.

  Volg mijn werk eenvoudig via Instagram of LinkedIn!
  © Pytsje 2023
  pytsje-icon
  Design door Jil Ontwikkeld door Publiek