belje

Opdrachtgever

 • Marketing & communicatie
 • Projectbegeleiding
 • Onderzoek
 • AVG - gerelateerde taken
 • Contentmanagement

Samenwerkingen

CAGGB heeft de afgelopen jaren enorm kunnen profiteren van Pytsje haar kwaliteiten op het gebied van communicatie, presentatie, representatie, enzovoort. Haar ondersteuning gaat echter veel verder, Pytsje is ook een goede sparringpartner bij taaie vraagstukken en levert zodoende een bijdrage aan beleidsvorming. Ze heeft oog voor verschillende perspectieven en neemt dit mee in adviezen en gesprekken. Dit helpt in de besluitvorming en komt de organisatie van CAGGB ten goede. Wy binne wiis mei Pytsje!
-Ageeth Veenhuizen

Van opvoeders tot ggd-arts

CAGGB biedt levensloop ggz. Dit betekent dat mensen van alle leeftijden onderzocht en behandeld kunnen worden. De website van CAGGB is daarom onderverdeeld in doelgroepen, van (opvoeders van) kinderen tot professionals. Per doelgroep kan het specifieke behandelaanbod bekeken worden.

Eigengemaakte formulieren

De MODX-website van CAGGB, op maat ontworpen en gebouwd door Sterc, kent diverse handige plug-ins waarmee onder andere formulieren aangemaakt kunnen worden. Output van deze formulieren converteer ik met een druk op de knop naar een spreadsheet.

Het aanmeldformulier voor patiënten kent verschillende koppelingen waardoor er handtekeningenvelden verschijnen. Ook worden er bij het aanmelden automatisch e-mails naar gezaghebbenden van kinderen verstuurd, voor het geven van toestemming voor onderzoek en behandeling. Hiermee worden tientallen administratieve handelingen vervangen.

Flexibele communicatieadviseur voor de ggz

Sinds een paar jaar ondersteun ik CAGGB op wekelijkse basis. De werkzaamheden die ik verricht zijn talrijk en gevarieerd, met de implementatie van e-health en het organiseren van een teamuitje als grootste tegenpolen in mijn takenpakket.

Website caggb
scrollen maar..

Hoort jouw case hierboven?

Of twijfel je? Laat het me in beide gevallen weten. Ik help je verder.

  Volg mijn werk eenvoudig via Instagram of LinkedIn!
  © Pytsje 2021
  pytsje-icon
  Design door Jil Ontwikkeld door Publiek