belje

Opdrachtgever

 • Marketing & communicatie
 • Projectbegeleiding
 • Onderzoek
 • AVG - gerelateerde taken
 • Contentmanagement

Samenwerkingen

CAGGB heeft de afgelopen jaren enorm kunnen profiteren van Pytsje haar kwaliteiten op het gebied van communicatie, presentatie, representatie, enzovoort. Haar ondersteuning gaat echter veel verder, Pytsje is ook een goede sparringpartner bij taaie vraagstukken en levert zodoende een bijdrage aan beleidsvorming. Ze heeft oog voor verschillende perspectieven en neemt dit mee in adviezen en gesprekken. Dit helpt in de besluitvorming en komt de organisatie van CAGGB ten goede. Wy binne wiis mei Pytsje!
-Ageeth Veenhuizen

Van opvoeders tot ggd-arts

CAGGB biedt levensloop ggz: specialistische geestelijke gezondheidszorg voor iedereen. De website van CAGGB is daarom onderverdeeld in doelgroepen, van (opvoeders van) kinderen tot professionals.

Eigengemaakte formulieren

De MODX-website van CAGGB, op maat ontworpen en gebouwd door Sterc, kent diverse handige plug-ins. Ik bouw zelf formulieren, die ik met een druk op de knop converteer naar een spreadsheet.

Het aanmeldformulier voor patiënten kent leeeftijdsgebonden koppelingen. Op basis van je geboortejaar krijg je het passende aanmeldformulier te zien. Daarbij worden automatisch e-mails voor het geven van toestemming naar gezaghebbenden van kinderen verstuurd. Een efficiency-slag van jewelste.

Flexibele communicatieadviseur voor de ggz

Mijn takenpakket bij CAGGB is groots en gevarieerd, met daarin de implementatie van e-health en het organiseren van teamuitjes als grootste tegenpolen. Ik ondersteun CAGGB op wekelijkse basis.

Website caggb
scrollen maar..

Hoort jouw case hierboven?

Of twijfel je? Laat het me in beide gevallen weten. Mijn Succesplanner (#nonspon)en ik plannen je graag in.

  Volg mijn werk eenvoudig via Instagram of LinkedIn!
  © Pytsje 2023
  pytsje-icon
  Design door Jil Ontwikkeld door Publiek