belje

 • Positionering
 • Coördinatie
 • Tekstwerk

Geert van der Heide Webdesign
De aanpak van Pytsje valt onder de noemer kort maar krachtig. Ze werkt via een duidelijke route naar haar einddoel en reageert snel bij vragen of opmerkingen. De website oogt fris, Pytsje haar teksten zijn kort met inhoud. De communicatie gedurende het proces is helder en duidelijk.
-Alex Otter

Alex en ik hadden jarenlang hetzelfde luxeprobleem: te druk in de weer voor klanten om aan onze eigen websites te kunnen werken. Alex loste zijn probleem op door mij in te huren. Ik belandde van de regen in de drup ;-).

Online visitekaartje

De opdracht was eenvoudig: maak een representatief online visitekaartje. Uitdaging hierbij waren de verschillende doelgroepen en oplossingen. Alex bekleedt als bouwregisseur een brede functie en is van vele markten thuis. Aan mij de eer om de vertaling naar een vraag-gestuurde website te (laten) maken. Uiteraard is er er ruimte voor eerder werk, mits professioneel gefotografeerd. Hierin ben ik streng.

Nieuw logo

Het logo van Bouwregie Zevenhuzen is gelijktijdig met de website aangepakt. Stoere kleuren met een opvallend accent vormen de nieuwe basis. De professie van Alex liet zich met tekent & regelt als pay-off krachtig vangen.

 

Website Bouwregie Zevenhuzen
scrollen maar..

Hoort jouw case hierboven?

Of twijfel je? Laat het me in beide gevallen weten. Mijn Succesplanner (#nonspon)en ik plannen je graag in.

  Volg mijn werk eenvoudig via Instagram of LinkedIn!
  © Pytsje 2023
  pytsje-icon
  Design door Jil Ontwikkeld door Publiek